Våland Kolonihage
Hevet tekst

Nyheter


Beskjære trær vinter eller sommer

For oss som fortsatt sverger til å beskjære trær om vinteren er februar den beste måneden. Vi koker kakao til å varme oss på og gjør det til en trivelig vintersyssel i hagen. Men de som følger den nye trenden, med JAS-beskjæring kan fortsatt slappe av i godstolen. Hva tenker du er den beste metoden? Les mer her: https://www.hobbygartnerskolen.no/blog/beskjaering-hva-er-jas-beskjaering

Vinter og planlegging

Noen av dere tar kanskje helt fri fra hagen vinterstid, mens andre setter seg ned og planlegger sesongen. Inspirasjon kan man finne overalt, men ikke minst hos våre naboer i hagen. Sjekk gjerne ut instagramkontoene til noen av parselleierne våre ved å søke #vålandkolonihage. Send oss gjerne bilder fra hagen din som vi kan dele med andre her.

Ny pris for bruk av dusj/vaskerom

Styret vedtok den 6. desember å øke prisen for bruk av dusj og vaskerom til kr. 500 pr år. Samtidig gjenopptar vi praksisen med å stenge dusjene vinterstid - ca. 1.11-31.3.

God Jul og takk for innsatsen i året som gikk!

Her er desemberbilder fra Våland kolonihage. Nå er det bare et par måneder til man kan begynne så smått med beskjæring, såing inne og sette seg ned med varm kakao og nyte snøklokkene.